Back to the archive

Zack Ink en Glitchgang naar Next Era Publishing voor exclusieve wereldwijde vertegenwoordiging

Zachary Linger, bekend onder zijn artiestennaam Zack Ink, is een exclusieve publishing overeenkomst aangegaan met Next Era voor zijn eigen werken en voor auteurs die zullen worden getekend in het Glitchgang fonds.

 

Vanaf jongs af aan schreef Zack Ink al teksten in zijn schoolschriften en ontwikkelde hij zijn eigen stijl. 2016 markeerde de release van ‘Hopen dat t Lukt’ en volgde er samenwerkingen met Lijpe, Boef, Hef en Josylvio. Dit heeft de afgelopen jaren geresulteerd in 8 albums en tientallen singles, bij elkaar goed voor ruim 60 miljoen streams.

Op zijn meest recente album ‘Godsson’ staan samenwerkingen met onder meer Ashafar, Jack en Cor en hier is goed te horen hoe zijn sound aan het verbreden is. Er is dan ook veel buzz rondom de aankomende release van zijn nieuwste album later dit jaar. De eerste single ‘Arm in de wijk’ met Emms van Broederliefde gaat over zijn afkomst en opgroeien, een herkenbaar verhaal voor veel van zijn fans.

Al sinds jaar en dag is de Rotterdamse Zack gewend zijn eigen succes af te dwingen en te maken – dit is ook terug te zien in de online documentaire ‘Zack Ink 007’. Hij gebruikt zijn visie op talentontwikkeling, expertise in de muziekbusiness en ambitie om kansen voor andere talenten om zich heen te creëren. Vandaar ook de logische stap om zijn eigen independent label ‘Glitchgang’ op te zetten. Samen met zijn team zal Zack de regie voeren over het label en de nieuwe samenwerking met Next Era.

Ivo Doesburg, Creative Manager bij Next Era Publishing:  “Zack Ink is enorm ambitieus en heeft een heel eigen visie op de toekomst. Wij zien hem als de vertegenwoordiging van een nieuwe generatie artiesten en ondernemers en zijn trots om de samenwerking met hem Glitchgang  aan te gaan.’’

 

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.