Back to the archive

Yurmaine tekent publishing deal bij Next Era Publishing voor exclusieve wereldwijde vertegenwoordiging

Yurmaine opent een nieuw hoofdstuk in zijn muzikale carrière en gaat de samenwerking aan met Next Era Publishing.

 

Germaine Romero, ook wel bekend onder de artiestennaam Yurmaine, is sinds begin 2020 actief bezig met het schrijven en maken van muziek. Met zijn teksten geeft hij de luisteraar een eerlijke inkijk in een turbulente verleden en wilt hij de volgende generatie laten zien dat er ook een andere manier is om het leven te leiden.

In de afgelopen 2 jaar bracht hij meerdere singles uit in aanloop naar zijn EP genaamd ‘Tweestrijd’. Singles op de EP scoorden goed zoals bijvoorbeeld de ‘Rust’ (met Lijpe) die in korte tijd op meer drie miljoen streams staat. Daarnaast heeft Yurmaine binnen een afzienbare tijd samenwerkingen gerealiseerd met onder meer Hef, Henkie T, Jonna Fraser en Jairzinho en met als klap op de vuurpijl; zijn eigen sessie bij 101 Barz.

Yurmaine is een echte woordensmid die daarin ook een carriere ziet om zijn talenten voor anderen in te zetten. Spoken Word en Poetry zijn allemaal kunstvormen die hem interesseren en waar hij ook van zich zal laten horen.

Senior Creative Manager, Ivo Doesburg: ‘’Yurmaine kwam bij mij onder de aandacht door zijn verhalende, authentieke teksten. Hij neemt mij telkens weer mee in zijn verhaal. Zijn all round creativiteit is erg inspirerend en dat wordt bevestigd door zijn brede support in de scene – wij kijken ontzettend uit naar de samenwerking met Yur.”

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.