Back to the archive

Rens tekent bij Next Era Publishing voor exclusieve wereldwijde vertegenwoordiging

Rens Bril, bekend onder de producer naam Rens, is een exclusieve uitgave overeenkomst aangegaan met Next Era Publishing.

 

De 20-jarige producer Rens groeide op in een muzikale familie en begon dan ook al op jonge leeftijd met drummen. Al snel ging hij produceren, wat verder ontwikkelde in samenwerkingen met verschillende artiesten zoals Mocromaniac en Lange Frans, maar ook droeg hij bij aan het debuut van 88Salv, die zijn doorbraak wist te maken via TikTok. Hieruit wist hij door te bouwen en vloeide er bijvoorbeeld een placement met de grote Marokkaanse artiest Kouz1 uit.

Rens wilt zich niet beperken tot hip-hop en zich in meerdere genres ontwikkelen, met zijn basis als drummer heeft hij een scherp gehoor in ritmes en kan hij op meerdere fronten impact gaan maken in het muzikale landschap.

Pieter Tanis, Creative Manager bij Next Era Publishing:  “Rens viel ons gelijk op door zijn gevoel voor ritme en productiviteit, we zien een hoop potentie om samen met hem te gaan bouwen en in de samenwerking veel resultaten te gaan boeken, Rens is nog jong maar is al zover ontwikkeld dat hij klaar is om zich te ontplooien als één van de grote beloftes in Nederland ”  

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.