Back to the archive

Producer TJWavebeats tekent Publishing deal bij Next Era Publishing

De 17-jarige producer TJWavebeats heeft binnen een mum van tijd meerdere internationale placements bij verschillende grote Amerikaanse artiesten weten te behalen zoals o.a. Coi Leray, Fivio Foreign en DD Osama. Internationaal valt hij op door zijn prominente en unieke drill-sound. Met zijn productiviteit en hard working mentality is TJWave een grote belofte voor het Nederlandse producerlandschap.

TJ produceerde onder meer twee titels van DD Osama: ‘40’s N 9’s’ en ‘Upnow’ featuring Coi Leray. Deze succesvolle samenwerkingen heeft de blik van de jonge producer laten richten op meer internationale producties en artiesten. Deze ambities passen uitstekend bij de visie van Next Era, waardoor er een duidelijk plan ligt voor het gezamenlijk uitbouwen van TJ’s carrière.

TJWavebeats: “Ik wou echt alleen in zee gaan met een publisher die dezelfde internationale ambities heeft als ik heb. Daarom vindt ik het zeker fijn dat ik volledige vertrouwen en ondersteuning krijg vanuit het team om dit te realiseren.

Senior Creative Darnell Yzer: “TJWavebeats viel gelijk op door het vakmanschap wat hij toont in zijn producties. Tijdens een writerscamp die ik bezocht viel het op dat hij graag experimenteert met samples, elementen van verschillende genres weet te combineren en artiesten uit hun comfort zone trekt, waardoor er een unieke sound ontstaat. Wij zien de potentie om nog grote ontwikkelingen te maken op zowel nationaal als internationaal niveau, dit is dan ook een van de grootste speerpunten uit de strategie voor TJ. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met TJWavebeats.”

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.