Back to the archive

Producer M10 tekent voor zijn exclusieve vertegenwoordiging als componist bij Next Era Publishing

Maarten Groteboer aka M10, sluit zich aan bij het roster van Next Era Publishing voor zijn wereldwijde vertegenwoordiging. 

 

De opkomende producer M10 bouwt al lange tijd aan zijn carrière. Hij speelde zichzelf in de kijker door zijn vele samenwerkingen met onder meer TM88, Ronnie Flex, Qlas en Blacka.  

Momenteel focust hij zich op de drill-scene en van daaruit een verbreding van deze sound. Zijn blik er er op gericht om naast drill zijn kenmerkende geluid in verschillende muzikale stromingen te gaan laten horen en dus met een brede diversiteit aan artiesten samen te werken. Next Era zal hem hierin administratief en creatief ondersteunen waarbij wordt beoogd om meer output creëren voor zijn werk, zowel in Nederland als daarbuiten. 

Maarten Groteboer: ‘Ik voel me super vereerd om tussen de zeeën van producers uitgekozen te worden door Next Era. Het is heel fijn om de ondersteuning en het vertrouwen van een publisher te krijgen. Met behulp van het team wat dicht achter mij staat hoop ik te gaan knallen de aankomende jaren en hitlijsten te beklimmen!’

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.