Back to the archive

Pieter Tanis aan de slag als Creative bij Next Era Publishing

Pieter Tanis versterkt hiermee het A&R team bij Next Era Publishing en zal de huidige koers gericht op het aantrekken van Nederlands talent verder gaan ondersteunen. Pieter zal gaan samenwerken met Creative Manager Ivo Doesburg.

 

Pieter Tanis rondde in 2018 zijn opleiding aan de Herman Brood Academie af en zette ook al snel zijn eigen artiesten management Toemallang op. Na het doorlopen van stages bij onder meer Noah’s Ark en NAMAM, groeide hij door als succesvol A&R bij NAMAM waar hij mede verantwoordelijk was voor het scouten, koppelen en ontwikkelen van talent alsook in algemene zin ondersteunen van de releases.

Pieter brengt een groot netwerk en veel kennis van de met name jonge muziekscene met zich mee. Hij zal zich bij Next Era verder gaan ontwikkelen op het gebied van publishing en op zoek gaan naar nieuwe talenten en kansen voor het roster.

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.