Back to the archive

OCS tekent wereldwijde publishing overeenkomst met Next Era Publishing & OJFam Publishing

Next Era Publishing & OJFam zijn een publishing overeenkomst aangegaan met de auteur bekend als OCS. Eerder dit jaar bracht hij zijn eerste track ‘Leven als dit’ uit op het label van OJFam en leverde hij een belangrijke bijdrage op het ook door OJFam uitgebrachte album ‘The Real Wave’.

 

“Dit laatste album is bepalend geweest voor de aankondiging van een nieuwe frisse sound en bevatte naast OCS bijdragen van artiesten zoals Chivv, Roxy Rosa, DjagaDjaga en Chardy”, aldus het persbericht.

OCS is een jonge artiest die switcht tussen Spaans en Nederlands, tussen rap en zang. Zijn fans weten dat hij zijn identiteit graag anoniem houdt. De zwarte baklava die hij draagt is dan ook onlosmakelijk verbonden met zijn naam.

In de korte tijd dat OCS actief is, heeft hij zijn populariteit onder het publiek geleid tot miljoenen streams. Zo waren er releases in samenwerking met onder andere Djaga Djaga, Broederliefde, Jonna Fraser, Chivv & KM. OCS zal volgens Next Era Publishing & OJFam in het komend jaar nog veel meer van zichzelf laten horen met nieuwe muziek en spraakmakende samenwerkingen.

Ivo Doesburg, Creative Manager bij Next Era Publishing: “Wij zijn zeer enthousiast en trots om de samenwerking aan te gaan met OCS. Hij is een van de stemmen van de toekomst en onderdeel van de nieuwe lichting in de Nederlandse hiphop en r&b. Wij zien ernaar uit om samen met het team van OJFam Publishing bij te mogen dragen aan de verdere successen met OCS.

 

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.