Back to the archive

Producer Nick Vall tekent Publishing deal bij Next Era Publishing

Niek Groenendijk aka Nick Vall, sluit zich aan bij het roster van Next Era Publishing voor zijn wereldwijde vertegenwoordiging. 

 

Niek Groenendijk ook wel bekend onder de dj/producer naam Nick Vall is al van jongs af aan druk bezig met produceren. 

Wat eerst een hobby was, groeide snel uit tot een serieuze passie en vorderde zijn producer kwaliteiten binnen no time gestaag zodat hij nu tot een gevestigde naam behoort in de Hip-Hop scéne. De eerste jaren viel Nick vooral op met zijn Hip-Hop beats, met producties voor o.a. Zack Ink, ValsBezig en Pjotr. Al snel kwam daar de verbreding naar de pop muziek met onder meer succesvolle samenwerkingen met Tabitha, Aliyah, Jairzinho, Zefanio en Sarita Lorena.

Daarnaast is Nick ook actief als DJ onder zijn eigen artiestennaam Nick Vall die juist weer aan de Housey Club sound zit.

Van DJ tot een veelzijdige producer: Nick heeft geheel op eigen wijze zich weten te ontwikkelen tot een doorgewinterde producer die zeer breed inzetbaar is zowel voor andere artiesten als wel voor zijn eigen Nick Vall artist releases.

De komende tijd zal Nick zich erop focussen om meer van zijn Dance kant te laten zien in zijn producties.

Senior Creative Manager Ivo Doesburg: “Nick Vall is voor mij een van de talenten in Nederland op producers vlak, die al een aantal jaren zijn sporen aan het verdienen is. Zijn diversiteit in het produceren maakt hem niet genre gebonden. Zijn allround creativiteit is inspirerend en dat is ook te zien aan zijn tot nu toe opgebouwde catalogus. Wij kijken ontzettend uit naar de samenwerking met Nick.”

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.