Back to the archive

Next Era Publishing richt publishing fonds op met het label OJ Fam en tekent Djaga Djaga

Oshadix Leonora is de CEO van OJFam en de drijvende kracht achter het team dat in korte tijd een enorme impact heeft gehad op de Nederlandse muziekscene.

 

Met releases van onder meer Djaga Djaga, OCS, Roxy Rosa en het onlangs verschenen album The Real Wave heeft OJ Fam laten zien een belangrijke nieuwe speler te zijn die bovendien een ander geluid tot succes weet te brengen. Het is deze visie op talentontwikkeling, expertise en ambities die de basis is voor de samenwerking tussen OJFam en Next Era Publishing. 

Djaga Djaga schrijft al sinds zijn 15e en bouwt sindsdien gestaag aan zijn carrière. In 2018 bracht hij zijn eerste album uit genaamd Jason D met samenwerkingen met Adje, Josylvio, Chivv en Jonna Fraser. Vorig jaar behaalde hij met zijn single Ride or Die van het in datzelfde jaar gereleasde album 11:55 goud en deze heeft inmiddels ook de platina status bereikt. Het vervolg hierop is het album Chakutu, dat begin dit jaar is uitgekomen. Hier waren onder meer ook featurings op met $hirak, Lijpe, Boef en Jack. Grootste bron van inspiratie voor hem als auteur zijn mensen die net als hij in de gevangenis zitten; hij wil hen hiermee hoop blijven geven en laten zien dat er ook nog andere wegen zijn.

Ivo Doesburg, Creative Manager bij Next Era Publishing: “Dit is weer een volgende stap in onze onze ambitie tot verbreding van ons talent roster en een verdieping van onze focus op Nederlandse talenten. OJFam en Djaga Djaga zijn een nieuwe lichting in de nederlandse Hiphop en R&B en wij zijn bijzonder trots dat wij deze nieuwe fase in hun ontwikkeling mogen gaan ondersteunen”

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.