Back to the archive

Next Era Publishing breidt team uit met Ivo Doesburg

Next Era Publishing heeft het team uitgebreid met Ivo Doesburg. In zijn functie zal hij zich focussen op het onder de aandacht brengen van de verschillende catalogi die Next Era vertegenwoordigt.

 

Daarnaast zal Doesburg ondersteuning bieden aan de Head of Creative, Kimberly Tanikromo bij de ontwikkeling van de huidige auteurs en het verwerven van nieuw talent. Doesburg is al jarenlang actief als muzikale curator en heeft de afgelopen jaren bij zijn eigen bedrijf Flava Music Management en ook Robin Banks Agency artist- en music management verzorgd. Met zijn brede muzikale kennis en uitgebreide netwerk zal hij zich inzetten voor het actief aanbieden van composities voor synchronisaties, sampling en re-releases en het creatief ontwikkelen van auteurs op het Next Era roster.

Uitbreiding roster

 

De afgelopen periode heeft Next Era het roster uitgebreid met catalogi die met name veel hiphop en dance classics bevatten. Zo zijn de huidige en toekomstige rechten van The Track Masters verworven (o.m. Biggie – Juicy, Will Smith – Gettin Jiggy Wit it). Daarnaast worden sinds enige tijd ook de rechten van Phase One Network wereldwijd vertegenwoordigd. Hieronder vallen bijvoorbeeld Mantronix – Needle To The Groove, Jungle Brothers – I’ll House You, Joyce Sims – Come Into My Life en Class Action – Weekend.

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.