Back to the archive

Mauro Plantinga en Sergio Hasselbaink van Yung Internet tekenen exclusieve publishing deal bij Next Era Publishing.

Mauro Plantinga en Sergio Hasselbaink, beter bekend als Yung Mau en Yelli van Yung Internet, tekenen een exclusieve publishing deal bij Next Era Publishing. De Amsterdamse hip-hop formatie Yung Internet bracht onlangs het album ‘Cybernetic Hedonism’ uit.

 

In Januari 2020 kwam alweer het negende album uit van Yung Internet met de titel ‘Cybernetic Hedonism’. Hiermee tourden ze uitverkochte zalen door heel Nederland met als afsluiter een show in de Melkweg. Volgens eigen zeggen zijn de heren helemaal ready om in 2020 grootsere stappen te zetten en zien de samenwerking met Next Era als de eerste stap om hun carrière verder uit te bouwen.

“We zijn bijzonder trots dat we Mauro en Sergio mogen verwelkomen in de Next Era Publishing familie. Ze zijn een fantastische aanvulling op ons zeer diverse internationale roster en past goed binnen onze ambitie om ook Nederlandse talenten verder te gaan ontwikkelen.”

In 2014 debuteerde Yung Internet met hun EP genaamd J.O.B.S. Vorig jaar vierde ze nog hun 5-jarig bestaan met een uitverkochte show in de grote zaal van de Paradiso.

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.