Back to the archive

Matz Voskamp voegt zich toe aan het Next Era Publishing roster voor zijn exclusieve vertegenwoordiging als auteur

Sinds 2019 is Matz begonnen met zijn eerste releases en momenteel werkt hij aan zijn debuut-EP, waar Next Era Publishing een belangrijke rol in zal gaan spelen.

 

De nog maar 20-jarige songwriter heeft op geheel eigen wijze een hechte fanbase op weten te bouwen en heeft in de prille fase van zijn carrière al verschillende successen weten te behalen.

Matz heeft zelf een actief TikTok profiel opgebouwd en daardoor al miljoenen views weten te genereren en meer dan 80k volgers. Dit vertaalde dan ook in streams op releases. Nog zonder verdere promotie of push heeft hij independent meer dan een miljoen streams weten te behalen.

Zijn gretige houding en nog groeiende talent voor het schrijven van liedjes, zijn de basis voor zijn wens om een brug van hiphop naar pop bouwen.

Pieter Tanis:  “Matz Voskamp viel gelijk op door zijn uitgesproken geluid. Hij vormt hiermee een nieuwe stem voor de jeugd en we zijn enorm verheugd om verder te bouwen aan zijn profiel. Zijn op eigen kracht bewezen successen, geven een voorproefje op de ongelooflijke potentie van Matz Voskamp.”

Matz Voskamp: “Ik kijk enorm uit naar dit nieuwe hoofdstuk samen met Next Era. De mogelijkheden om mijn creativiteit in de muziek te bevorderen is hiermee een stuk groter geworden.”

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.