Back to the archive

Furagain sluit zich aan bij het Next Era Publishing voor zijn vertegenwoordiging als auteur

Giordon With aka Furagain, is de samenwerking aangegaan met Next Era Publishing voor zijn wereldwijde vertegenwoordiging als songwriter en componist.

 

De opkomende artiest en producer Furagain werkt sinds jonge leeftijd aan zijn muzikale vaardigheden en is zich steeds verder aan het ontwikkelen als zowel songwriter als producer. Met zijn bijzondere stemgeluid en duidelijke gevoel voor songwriting was het voor Next Era gelijk een duidelijke kans op de toekomst.  

Door verschillende releases in eigen beheer heeft hij een compacte maar dedicated fanbase op weten te bouwen. In de kennismaking bleek ook dat Next Era en Furagain op één lijn liggen qua visie en zijn vanaf vandaag een samenwerking gestart.

Pieter Tanis: “Furagain viel ons gelijk op door zijn interessante stemgeluid en sterke melodielijnen. Toen we erachter kwamen dat hij ook producer was, gaf dit de bevestiging over zijn potentie om uit te groeien tot één van de nieuwe aanstormende talenten, met een duurzame carrière in het muzikale landschap” 

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.