Back to the archive

DJEZJA naar Next Era Publishing voor zijn vertegenwoordiging als auteur

Karim Fatheddine, beter bekend als DJEZJA, heeft zich onlangs toegevoegd aan het roster van Next Era Publishing. Met deze samenwerking gaan ze een exclusieve wereldwijde overeenkomst aan.

 

Wat begon als de Utrechtse rapper ‘Kippie’, groeide na diverse 101barz-sessies en grotere releases uit tot DJEZJA. Een veelzijdige artiest die de rauwe kanten van de straat op een frisse manier weet weer te geven, tegelijkertijd kan hij door zijn toegankelijke songwriting en veelzijdigheid een brede doelgroep bereiken. 

Dit heeft hij dan ook al gedaan met verschillende releases in samenwerking met bijv. Boef, Kevin, Yung Felix, Poke & 3robi. Hij groeide hier erg snel mee en wist ook solo serieuze resultaten te behalen. Hij genereerde met de single ‘Semtex’ een hoop aandacht, zelfs in Duitsland. Dit zijn voor hem dan ook de eerste stappen om internationaal meer teweeg te brengen. Next Era zal hem hierin begeleiden door zijn creatieve visie te verlengen en de juiste creatieve partners te linken. 

Pieter Tanis: “DJEZJA is al lange tijd een routinier in het veld, we zijn dan ook enorm trots verder te mogen bouwen aan zijn profiel. Met het nieuwe materiaal dat klaar ligt en de visie om nog grootser te gaan bouwen, was voor ons dan ook de doorslaggevende reden om een samenwerking aan te gaan. Met het succes van zijn recente single ‘Non Stop’, hadden we ons geen betere start kunnen wensen.” 

DJEZJA: “Ik ben super verheugd om Next Era als een partner op het gebied van copyright te hebben. Met mijn recente signing bij Avalon heb ik een nieuwe weg ingeslagen, het is enorm fijn een sterk team achter me te hebben die mij ondersteund en adviseert op alle publishing zaken.”

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.