Back to the archive

Cloud 9 Music sluit wereldwijde overeenkomst met Next Era Publishing

Cloud 9 Music en Next Era Publishing hebben hun jarenlange samenwerking uitgebreid, waarbij Cloud 9 Music wereldwijd de administratie van Next Era zal verzorgen.

 

Next Era Publishing vertegenwoordigt onder andere The TrackMasters. Hun catalogus omvat hits als Juicy van The Notorious B.I.G., Miami en Gettin’ Jiggy With Me van Will Smith en If I Ruled The World (Imagine That) van Nas en Lauryn Hill.

Daarnaast representeert het bedrijf wereldwijd het Amerikaanse Phase One, waaronder klassiekers als One More Try van Timmy T, I’ll House You van de Jungle Brothers en vrijwel alle songs van New Edition vallen. Next Era vertegenwoordigt tevens Nederlandse auteurs als Laidback Luke, Zack Ink en Djaga Djaga.

Olga Heijns, Next Era Publishing:  “De lange voorliggende samenwerking met het team van Cloud 9 Music is de basis geweest voor onze nieuwe overeenkomst, Voor ons is dit een logisch vervolg in onze verzelfstandiging en exponentiële groei. We kijken ernaar uit om de komende jaren verder te groeien, met de zekerheid van Cloud 9 Music als onze partner voor de administratieve backbone.”

Raymond van Vliet, Cloud 9 Music:  “Geweldig dat we deze prachtige catalogus blijven vertegenwoordigen. Het blijft natuurlijk super om songs die ik in de jaren 90 de hele dag op de radio hoorde, zoals die van Will Smith, Nas of Timmy T, nu voor de wereld te mogen vertegenwoordigen.”

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.