Back to the archive

AMY MIYÚ tekent bij Next Era Publishing voor exclusieve wereldwijde vertegenwoordiging

De artiest AMY MIYÚ is een samenwerking aangegaan met Next Era Publishing.

 

De Rotterdamse artiest ‘AMY MIYÚ’ stond vorig jaar op de ADE Beats Vice Party en wist met haar optreden hoge ogen te scoren bij het publiek. Met haar energieke fully produced performance en unieke stemgeluid was gelijk duidelijk dat Amy een superstar in de making is. Voor het aanwezige Next Era team was dit ook de aanleiding om gelijk in gesprek te gaan.

Pieter Tanis van Next Era:  “Amy brengt sinds 2018 zelf muziek uit en heeft gewerkt met artiesten zoals Boaz van de Beatz, Lady Bee & Rochelle. Naast Nederlands werk, heeft ze ook aan verschillende internationale placements gewerkt en in de toekomst zal deze veelzijdigheid verder uitgebouwd gaan worden. Haar gedurfde en geestige teksten in combinatie met sprekende vocals zullen in onze samenwerking gekoppeld worden met de juiste producties. We kijken ontzettend uit naar deze bijzondere samenwerking”

Amy Miyú:  “Al jaren ben ik actief in de muziek maar nog geen publishing samenwerking aangegaan omdat ik nog geen partij was tegengekomen die mijn visie echt snapte zoals Next Era. Ik denk dat het zeker heeft geholpen dat ze een live show hebben gezien want het plaatje was toen al snel duidelijk. We zijn sinds begin dit jaar al aan de slag geweest met het brainstormen over mijn sound, samenwerkingen die daarbij zouden passen en sessies inplannen met verschillende producers.”

By clicking ACCEPT I confirm that I support an inclusive music industry.

Your browser will remember your choice – we do not store any personal data whatsoever.

Why?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.